Prijavi se na besplatne radionice Job Cluba

Ako si mlad/a, nezaposlen/a, iz Varaždinske županije, tražiš posao i trebaš pomoć u tome, prijavi se na radionice našeg Job Club-a.

Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 29 godina te ćeš kroz njih unaprijediti vlastite vještine i povećati si mogućnosti za pronalaženje posla. Radionice traju 3 tjedna i izvodit će se u periodu od 02. do 19. prosinca 2019. godine. Održavat će se u prostorima Geotehničkog fakulteta, Hallerova aleja 7, Varaždin, od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 16 do 19 sati.

Tijekom radionica ćeš naučiti pisati i usavršiti izradu dokumenata važnih za traženje posla (životopis, molba, motivacijsko pismo, prijava na oglas za posao). Isto tako, dobit ćeš informacije o mogućnostima samozapošljavanja, financijskim potporama HZZ-a, aktivnim mjerama zapošljavanja te o tome kako koristiti EU programe za razvoj vlastite karijere. Također, uz pomoć savjetnika moći ćeš izraditi listu potencijalnih poslodavaca i kontaktirati ih te dobiti informacije kako se pripremiti za razgovor za posao.

Radionice su u potpunosti besplatne te će se održavati u prostoru opremljenom računalima sa slobodnim pristupom Internetu, a bit će ti plaćen i autobusni prijevoz za dolazak u Varaždin.

Ako ti se navedeno sviđa i čini korisnim, prijavi se na ovome linku.